снимка БулфотоБившият финансов министър Владислав Горанов, който до последния ден на

...
снимка БулфотоБившият финансов министър Владислав Горанов, който до последния ден на
Коментари Харесай

19 минути: Горанов си търси работа при Кристалина Георгиева?

снимка Булфото

Бившият финансов министър Владислав Горанов ,  който до последния ден на поста уверено твърдеше, че няма по какъв начин да бъде помръднат, си е търсил работа зад Океана при   Кристалина Георгиева, научи 19 минути от тамошен източник.

Идеята е вид: с 1 патрон - 2 заека: от една страна позициите в междунродните финансови институции са по-добре платени от депутатската в София, каквато отхвърли чиновникът, а въпреки това, не е загадка ревността на премиера към шефката на МВФ. В политическите кръгове считат, че Горанов не можел да одобри още отношението на премиера към него.

В същото време, както 19 минути писа, измежду магистратите се приказва, че скоро прокурори било допустимо да създадат Влади " Нено 2 " като мощен пиар ход против митингите. Повече от година спецпрокуратурата го проверява към безвъмездното му продължително обитаване на апартамент на бизнесдама, чийто наследник е назначил на работа в министерството си.

Поради свидетелствата против него е допустимо да бъде притеглен и по делото за неплатените такси в размер над 500 млн.лв. на хазартните игри, което пък е станало допустимо с ръчно подписана от Горанов нарочна заповед. Както проправителственият 24 часа особено означи в програмна публикация за последните държавни промени, че тримата водачи в ръководещата коалиция се съгласили, че точно на Влади била отговорността за големите доходи, изгубени от хазната.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР